Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž (66) takmer prišiel o penis. Pre lieky na erekciu
Zdielať na

Muž (66) takmer prišiel o penis. Pre lieky na erekciu

GIGANTE / Istý Gentil Ramírez z Kolumbie takmer prišiel o penis po tom, čo si schválne vzal príliš veľa tabletiek na podporu erekcie. Šesťdesiatšesťročný farmár z mesta Gigante tak spravil preto, aby zapôsobil na svoju manželku.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých.

Vraj mu ho amputovali

Ramírez sa rozhodol zájsť do miestnej nemocnice až po niekoľkých dňoch neustálej erekcie. Tam lekári následne zistili, že jeho penis je zapálený, zlomený a vykazuje príznaky začínajúcej gangrény.

Aby zabránili jej rozšíreniu, museli mu penis operovať. Niektoré médiá pôvodne informovali, že mu ho amputovali. To však poprel samotný Ramírez v rozhovore pre miestne noviny La Nación.

"Pacient mal modriny na semenníkoch a penise, ošetrili sme ho a jeho stav sa zlepšuje," uviedol lekár Antonio Correa Luna, ktorý zároveň varoval mužov, aby nepoužívali lieky na podporu erekcie bez lekárskeho predpisu.

Sexuálne rekordy

Veľký penis v skutočnosti vôbec nie je ženským snom. Ak nemáte pri sebe dostatok lubrigačného gélu, ani to neskúšajte. Nadmerne veľké mužské prirodzenie môže totiž bolestne oškierať pošvovú sliznicu.

A to si predstavte, že vaša polovička nie je dostatočne vzrušená, aká bolesť to môže byť len potom. Najväčší penis, zadok, najdlhšie milovanie. POZRITE SI REPORTÁŽ.

Téme sa venuje reportér Juraj Hajdin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy