Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Otrasné! Muž masturboval pred 7-ročným dievčatkom
Zdielať na

Otrasné! Muž masturboval pred 7-ročným dievčatkom

VARŠAVA / Muž navádzal 14-ročného chlapca na sex, iný pre zmenu masturboval pred dievčatkom a nesvätú trojicu uzatvára muž, ktorý mal obchytkávať malé dievčatko. To sú prípady, ktoré sa za posledný týždeň udiali v Poľsku. Jeden z nich sa stal v Novom Targu, v obľúbenej nákupnej destinácii Slovákov.

Otrasné prípady

V katolíckom Poľsku sa ako keby roztrhlo vrece s pedofilnými prípadmi. Posledným z nich je otrasný prípad mladého muža z poľskej Lodži, ktorý mal údajne obťažovať iba 14-ročného chlapca. 43-ročný muž si mal údajne chlapca odchytiť, zatiahnuť do bočnej uličky, kde ho navádzal na sex.

"Ponúkal chlapcovi peniaze za sex. Našťastie si to všetko všimla ochranka, ktorá muža zadržala a odovzdala ho polícii. Je obvinený z pedofílie," uviedol hovorca poľskej polície Andrzej Gaska.

Obnažoval sa

Policajti riešili aj prípad z Nového Targu, neďaleko našich hraníc, kde bežne chodia tisícky Slovákov aj so svojimi deťmi nakupovať. "Muž sa obnažil pred malým dievčatkom a to sa tak vyľakalo, že utieklo späť k mame," hovorí hovorca polície v Krakove Mariusz Ciarka.

Muža polícia zadržala prakticky na mieste činu. Medzitým údajne stihol obťažovať ešte jedno dievčatko. Deti sa s celou traumou vyrovnávajú údajne dobre. Menej šťastia ale malo iba 7-ročné dievčatko z Myslowíc.  To spolu s jej kamarátkami odviedol muž z detského ihriska a začal pred nimi masturbovať. Dvom z nich sa ale podarilo utiecť späť k mame.

Matka bránila dieťa kameňom

Na celý prípad upozornila matka jedného z dievčatiek. Jej vystrašená dcéra za ňou pribehla a opísala, čo s ňou mal údajný pedofil robiť. Matka na to okamžite zareagovala krikom a začala do muža, ktorý pred malým dievčatkom masturboval, hádzať kamene. Následne utiekol.

"Dievčatko vypočul súdny psychológ, vytvorili sme podobizeň muža a začali sme po ňom pátrať," dodal Andrzej Gaska. Všetkým páchateľom, ktorým sa preukáže vina, pritom v Poľsku za pedofíliu hrozí päťročný trest.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy