Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Milujúci otec? Nie, sadistický vrah ročného dievčatka
Zdielať na

Milujúci otec? Nie, sadistický vrah ročného dievčatka

BELFAST / Pri zhliadnutí nasledujúcich obrázkov si pomyslíte: Aké dojemné. Domnievate sa totiž, že umierajúce dievčatko do nemocnice nesie otec a že zrejme podľahlo nejakej zákernej chorobe. No nie je to tak! Toto nevinné dieťa brutálne znásilnil a potom dobil na smrť priateľ jeho matky. Informáciu priniesol ešte v januári britský denník The Daily Mail. No a tento šokujúci záznam sa teraz opäť šíri internetom.

Posun? Z 25 rokov doživotie

Za niekoľko mesiacov sa zmenilo asi jediné. Z 25- ročného trestu pre otca je doživotie. Súd totiž na žiadosť matky zrevidoval pôvodné rozhodnutie.

Otrasný prípad sa odohral v meste Enniskillen. Tridsaťtriročný Barry McCarney začal bývať v dome s matkou 15-mesačnej Millie Martina krátko po tom, ako sa zoznámili. Po troch mesiacoch spolužitia poprosil Barry svoju priateľku, aby šla kúpiť čokoládu, píše Daily Mail.

Matka: 25 rokov bolo málo

Kým bola preč, on sa na malom dievčatku vyvŕšil. Okrem toho, že ju znásilnil, utŕžil jej aj niekoľko ťažkých rán. Podľa patológa mala 21 zranených rebier, pretrhnutú žalúdočnú stenu a prerazenú lebku. Pedofil svoju obeť doniesol do nemocnice, ale zranenia boli natoľko vážne, že dievčatko zomrelo.

Pôvodne mal stráviť vo väzení 25 rokov. To sa však matke a babke mŕtveho dievčatka zdalo málo. "Nikdy by nemal opäť uzrieť denné svetlo. Ani my nikdy už neuvidíme Mille a jej matka nikdy neuvidí svoje maličké dievčatko," povedala na súde babka.

Aj podľa lekárov bol útok obzvlášť sadistický. Sudca Neil Anderson napokon uložil pedofilovi doživotný trest. Vraždu Mille označil za "najhorší prípad násilia páchaného na deťoch, ktoré si krajina pamätá."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

DailyMail

Súvisiace články

Najčítanejšie správy