Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Muž (23) zneužíval dievčatá. Tie sa museli bičovať
Zdielať na

Muž (23) zneužíval dievčatá. Tie sa museli bičovať

PREŠOV / V sieti prešovských policajtov skončil 23-ročný mladík, podozrivý z pedofilných sklonov. Podľa obvinenia polície mal sexuálne zneužívať a vydierať maloleté a mladistvé dievčatá z rôznych kútov Slovenska.

Najmladšie dievča malo 10 rokov

Obete zvrhlých chúťok mladého muža mali byť neplnoleté dievčatá. Najmladšie mali podľa zistení polície iba 10 rokov. Mladý muž sa mal podľa oficiálnych policajných informácií vydávať za módneho fotografa.

Pod zámienkou zháňania modeliek, lákal od mladých dievčat cez internet ich fotografie a videá, na ktorých boli iba v spodnej bielizni. Získanými fotkami svoje obete neskôr aj vydieral. "Prešovský vyšetrovateľ obvinil muža zo zločinov vydierania, sexuálneho zneužívania a výroby detskej pornografie," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

Za mreže na 12 rokov

Na ulici, kde obvinený muž vyrastal, ho poznajú miestni ako slušného a nekonfliktného mladíka. Z obvinení polície boli šokovaní. "Obvinený sa maloletým vyhrážal, že zábery a nahrávky zverejní na internete a pod týmto nátlakom svoje požiadavky stupňoval," dodáva Džobanik.

Na svoje zvrhlé chúťky mal mladý muž používať aj hrozby. Malé nevinné obete zastrašoval, že ak mu nevyhovejú a nepošlú ďalšie zábery, tak zverejní tie, ktoré už má.

Jeho obete sa mali dokonca bičovať po obnaženom tele a robiť podľa mladíkových pokynov ďalšie zvrhlé sexuálne praktiky. Podľa obvinení ho môže súd poslať za mreže až na 12 rokov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy