Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Strašné! Pomýlila si brzdu s plynom, brutálna smrť chodkyne
Zdielať na

Strašné! Pomýlila si brzdu s plynom, brutálna smrť chodkyne

RUSKO / Tu už idú všetky žarty o blondínkach za volantom bokom. Sú dokonca absolútne nemiestne! Fatálny omyl jednej z nich za volantom luxusného auta stál totiž jednu ženu život a druhej privodil ťažké zranenia.

UPOZORŇUJEME, ŽE ZÁBERY NIE SÚ VHODNÉ PRE  SLABŠIE POVAHY A MALOLETÝCH DIVÁKOV!

Na videozázname je vidieť, ako sa vodička (určite nie dobrá) na luxusnom vozidle Porsche Cayenne snaží dostať z vozovky cez obrubník na chodník. Po ňom sa však v tom čase normálne pohybujú chodci. Pravdepodobné je, že tam chcela kdesi zaparkovať. Najprv chvíľu zápasila s prejazdom cez obrubník, no napokon sa cez neho prednými kolesami dostala.

Nezmyslené, nepochopiteľné, hrozné!

Potom ale prišlo z jej strany niečo nepochopiteľné a malo to tragické následky! V čase, keď popred jej auto šli pomalou chôdzou tri ženy, miesto brzdy šliapla nezmyselne na plyn a nasledovala absolútna hrôza! Jedna z chodkýň mala šťastie, lebo odletela nabok, no dve zostali pod kolesami luxusného auta. Jednej z nich koleso doslova rozdrvilo hlavu a záchranári jej už nemohli pomôcť. Druhá putovala do nemocnice s viacerými vážnymi zraneniami.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak

Súvisiace články

Najčítanejšie správy