Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ervín (†18) havaroval cestou do školy, vôbec nebrzdil...
Zdielať na

Ervín (†18) havaroval cestou do školy, vôbec nebrzdil...

DULOVCE / Len v piatok 18-ročný študent z Pribety (okres Komárno) so spolužiakmi oslavoval stužkovú. V pondelok ráno už na svojej favoritke do školy nedošiel. Mladý vodič vyletel z cesty a narazil do stromu. Pri nehode utrpel smrteľné zranenia.

Vrak si všimol až ráno okoloidúci vodič

Ervín vraj vozieval do školy svojím autom spolužiakov. Dnes ráno, nevedno prečo, vyrazil z domu omnoho skôr. Do školy však už nedorazil. Za volantom svojej favoritky vyletel z cesty medzi Pribetou a Dulovcami. Auto pravdepodobne vrazilo do svahu, následne do blízkeho stromu a ďalej rotovalo takmer 50 metrov, kým zastalo.

Roztrhnutý vrak v poli si všimol okoloidúci vodič až nad ránom, keď sa rozvidnelo. Záchranári, ktorí dorazili na miesto, našli mladého študenta ležať mimo auta už bez známok života. Na ceste neboli žiadne brzdné stopy.

"Presnú príčinu tejto tragickej dopravnej nehody prešetrujú komárňanskí dopravní policajti," doplnila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Triedny: Vraj nezvykol jazdiť riskantne

Ervín, ktorý by na Silvestra dovŕšil 19 rokov, mal vodičák už od 17-tich. Kedy a kam sa vybral mladík, ktorého otec pred rokmi taktiež zomrel pri dopravnej nehode, zostáva zatiaľ záhadou.

"Spolužiaci tvrdili, že nebol nejaký blázon, že nejazdil hazardne, že jazdil celkom zodpovedne. Počasie, terén ho snáď prekvapili, neviem si to vysvetliť," povedal na margo tragédie Ervínov triedny učiteľ.

Len pred dvomi mesiacmi na tom istom mieste, do tohto istého stromu, vrazil iný vodič. Ten utrpel ťažšie zranenia. Ervína jazda na zradnej kľukatej ceste, ktorú absolvoval denne do školy, stála život.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy