Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Havária Slovákov v Taliansku: Miro (†47) zrážku neprežil!
Zdielať na

Havária Slovákov v Taliansku: Miro (†47) zrážku neprežil!

MILÁNO / Na diaľnici, neďaleko talianskeho mesta Brescia, došlo v pondelok ráno k tragickej dopravnej nehode. Účastníkmi nehody boli aj Slováci, ktorí cestovali za prácou do Milána. Cestu im skrížil kamión, na mieste zahynul 47-ročný robotník Miroslav.

Tragédia na diaľnici

Slováci cestovali za prácou, skončilo to však tragédiou. 47-ročný slovenský robotník Miroslav cestoval spolu so svojimi troma kolegami do Milána, kde mali pracovať. Do cieľa však nedorazili. V meste Brascia, 97 kilometrov pred Milánom, im cestu na diaľnici skrížil kamión, píše sa na stránke talianskeho spravodajského portálu Giornale di Brescia.

Mikrospánok

Zrejme mikrospánok 52-ročného vodiča spôsobil následný silný náraz do zadnej časti veľkého nákladného auta, idúceho pred nimi. Podľa informácií polície 47-ročný Miroslav zraneniam na mieste nehody podľahol. 52-ročný vodič Octávie utrpel vážne zranenia, z ktorých sa bude liečiť približne mesiac. 21-ročný a 24-ročný Slováci, ktorí sedeli na zadných sedadlách, vyviazli ako zázrakom len s ľahšími zraneniami. Po tragickej nehode diaľnicu A4 uzavreli a tvorili sa niekoľkokilometrové kolóny. 

Rodina čaká na súd

Talianska polícia o smrti Miroslava informovala ako rodinu, tak aj jeho zamestnávateľa. Rodina zosnulého Slováka ihneď odcestovala do talianskeho Brescie, kde je uložené Miroslavovo telo. Teraz musí súd udeliť povolenie na prevoz jeho pozostatkov na Slovensko. Či bol dôvodom nehody mikrospánok, alebo iné okolnosti, už prešetruje talianska polícia.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

giornaledibrescia.it

Súvisiace články

Najčítanejšie správy