Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zomrela finalistka Miss (†27), išla rýchlo a telefonovala...
Zdielať na

Zomrela finalistka Miss (†27), išla rýchlo a telefonovala...

MARTIN / Desivá dopravná nehoda. Bývalá finalistka Miss Universe Mária Smiešková prišla o život havárii pod Strečnom neďaleko Martina. Mladá žena súťažila pred troma rokmi, teraz dosnívala svoj sen o kariére modelky.

Mária prešla do protismeru

Nehoda sa stala v utorok krátko pred deviatou hodinou ráno. 27-ročná Mária išla na striebornej Oktávii zo Žiliny zrejme domov do Martina. Pri Dubnej Skale prešla do protismeru. Jej služobné auto skončilo pod nákladiakom.

Na ťahu Martinom a Žilinou sa tvorili dlhé kolóny. "Polícia premávku riadi do jedného jazdného pruhu a odporúča vodičom osobných vozidiel, aby použili obchádzkovú trasu cez Terchovú," povedala pre denník Nový Čas ešte predpoludním žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Osudné telefonovanie?

Mladá žena údajne za volantom krátko pred zrážkou telefonovala. Záchranári jej už nedokázali pomôcť. Vodič nákladného auta sa podľa našich informácií nezranil. Polícia u neho nezistila ani požitie alkoholických nápojov. 

Podľa informácií denníka Nový Čas mala Mária nielen telefonovať, ale ísť aj príliš rýchlo. A navyše práve pršalo a bola znížená viditeľnosť. "Telefonovala s kamarátkou, ktorá mala dokonca v telefóne počuť Máriin výkrik počas zrážky," píše Nový Čas.

Mladá Mária pochádzala z Martina a bola finalistkou súťaže MISS UNIVERSE v roku 2010 a venovala sa súťažne aj moderným tancom.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy