Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zavraždeného Filipa (†26) pochovali v Opatovciach nad Nitrou
Zdielať na

Zavraždeného Filipa (†26) pochovali v Opatovciach nad Nitrou

OPATOVCE NAD NITROU / Dvadsaťšesťročný Filip Škandík z Opatoviec nad Nitrou najprv záhadne zmizol. O pár dní našla jeho telo v rieke Nitra jeho sestra. Mladíka niekto brutálnym spôsobom zavraždil. V stredu sa s ním na miestnom cintoríne lúčili stovky ľudí. Policajti po vrahoch intenzívne pátrajú.

Vyšetrovatelia mali nájsť nové dôkazy

Prípad stále nie je objasnený. Desiatky policajtov a záchranárov stále prečesávajú kúsok po kúsku okolie rieky, v ktorej sa našlo telo. "Akcia bola zameraná na získanie čo najviac dôkazov a informácií, ktoré by pomohli  odhaliť páchateľa, respektíve páchateľov tohto brutálneho trestného činu," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Filip zomieral v ukrutných bolestiach. Vrahovia mu najskôr dolámali sánku, potom ho bodali do brucha a následne mu pravdepodobne mačetou chceli odťať hlavu. Jeho telo nakoniec hodili do rieky. Aby nevyplávalo, o ruku mu priviazali kameň.

"Filip bol zavraždený veľmi brutálnym spôsobom. Na tele mal množstvo rezných a sečných rán, ktoré boli vedené veľkou intenzitou," doplnila Antalová. Policajti podľa našich informácií našli pri rieke dôkazy, ktoré ich posunuli bližšie k vypátraniu páchateľa. K tomu, čo našli, sa však odmietli vyjadriť.

Filip bol usmiaty chlapec, mal dobré srdce

Zatiaľ čo policajti hľadali stopy, na cintorín do Opatoviec nad Nitrou sa s Filipom prišli rozlúčiť stovky ľudí. "Neviem si predstaviť, čo budeme robiť bez neho," povedala jeho kamarátka.

Usmiaty chalan s veľmi dobrým srdcom otvoreným pre každého. Tak si ho budú všetci navždy pamätať. Na poslednej ceste ho okrem príbuzných a kamarátov sprevádzali aj jeho milované motorky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy