Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Sestra zavraždeného Filipa (†26) sa bojí o život!
Zdielať na

Sestra zavraždeného Filipa (†26) sa bojí o život!

OPATOVCE NAD NITROU / Žena, ktorá v rieke našla telo svojho zabitého brata, sa teraz bojí o svoj vlastný život. Podľa všetkého vrahovia svoju obeť dobre poznali a poznali i miesto, kde býval.

Filip sa stal obeťou brutálnej vraždy

Veronika hľadala svojho brata niekoľko dní. V sobotu poobede sa jej naskytol otrasný pohľad. Nehybné telo uvidela na hladine v strede rieky. "Mŕtvy muž mal na pravej ruke špagátom priviazaný veľký kameň, ktorým bolo telo zaťažené a hodené do rieky," vysvetlila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Filip sa stal obeťou brutálnej vraždy. Páchatelia ho najskôr surovo bili a zlomili mu sánku. Potom ho bodali do brucha a nakoniec mu podrezali hrdlo. "Toto ani zviera nespraví. Ja to neviem ani pomenovať. To nie je normálne," hovorí sestra obete Veronika Škandíková. "Príčinou smrti bolo prerušenie miechy, krvácanie do mozgu a následné zlyhanie regulačných funkcií mozgu," dodala Antalová.

Súrodencom obaja rodičia zomreli

Veronika a Filip bývali v dome v Opatovciach nad Nitrou. Rodičia im umreli a tak boli jeden druhému veľkou oporou. "Stále si hovorím, že to nie ej pravda, že také niečo sa mohlo stať. Ešte mne, Filipovi. Potom všetkom, čo sme prežili," dodáva sestra.

Dom, v ktorom Filip býval, policajti dôkladne prehľadali. Podľa našich informácií našli aj špagát, ktorým mu páchatelia priviazali o ruku kameň. Je teda pravdepodobné, že vrahovia Filipa poznali a boli aj u neho doma.

"Keď už sa niečo také stalo, môže sa to stať aj mne. Bojím sa. Chcela by som vedieť, kto to bol, nech sa mu môžem pozrieť do očí, chcela by som vedieť, čo sa tam stalo," dodáva sestra. Policajti po chladnokrvných vrahoch pátrajú. Hrozí im 20 rokov za mrežami.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy