Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hľadá sa Filip (26). Je nezvestný už týždeň
Zdielať na

Hľadá sa Filip (26). Je nezvestný už týždeň

OPATOVCE NAD NITROU / Lúky a lesy v okolí obce Opatovce nad Nitrou, už niekoľko dní prehľadávajú dedinčania. Hľadajú 26-ročného Filipa Škandíka. Mladík, zmizol bez stopy pred týždňom a naposledy ho videli cestou do práce. Jeho príbuzní netušia čo sa mohlo stať.

Nezvestný už týždeň

26-ročný Filip Škandík, je nezvestný už viac ako týždeň. Jeho stopa končí v miestach okolo rieky, v Opatovciach nad Nitrou. "Naposledy bol videný vo štvrtok 15. augusta pri rieke. Utekal smerom do roboty," hovorí sestra nezvestného Veronika Škandíková.

Filip však do práce neprišiel. Doma nechal všetky svoje veci, pri sebe nemal ani doklady a peniaze. "Bol to bezproblémový chalan. Každý má nejaké problémy, ale neboli také veľké, aby pomýšľal na samovraždu alebo na ublíženie," dodáva Filipova sestra.

Nič zmiznutiu nenasvedčovalo

Tomu, že by ho niečo trápilo, nenasvedčovalo ani jeho správanie deň pred zmiznutím. "Bol vysmiaty a vtipkoval. Večer volal s kamarátmi a nič nenasvedčovalo tomu, že by mu niečo hrozilo," opisuje sestra Veronika Škandíková.

Ľudia z dediny niekoľko dní prečesávajú miesta v okolí Opatoviec nad Nitrou. Svojho pána zúfalo hľadá aj pes Max. "Určite by neodišiel bez svojho psa. Oni sú na seba veľmi naviazaní," vysvetľuje Filipova sestra.

Popis nezvestného

Desiatky dobrovoľníkov prezreli lúky, lesy, ale aj breh neďalekej rieky. Zatiaľ bezvýsledne. Hľadajú však ďalej. "Nezvestný Filip je vysoký asi 185 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči a krátke čierne vlasy, ktoré má po bokoch ostrihané dohola. V strede má vlasy dlhé približne 5 centimetrov," upresnila popis hľadaného krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Kto ho videl, alebo niečo zbadal, nech sa ohlási mne, alebo na polícii. Všetko pomôže," prosí o pomoc sestra nezvestného Veronika Škandíková. 

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 17:50.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy