Jasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Polícia vyhlásila pátranie po Ivete Bartošovej! Ide o únos?
Zdielať na

Polícia vyhlásila pátranie po Ivete Bartošovej! Ide o únos?

PRAHA / Policajti hľadajú Ivetu Bartošovú. Celoštátne pátranie vyhlásili dnes ráno. Bartošová mala ešte v stredu opustiť svoj dom v Uhříněvsi spolu so svojím ctiteľom Zdenkom Macurom. Podľa neho je speváčka v poriadku, avšak jej doterajší priateľ Jozef Rychtář hovorí o únose. Informáciu priniesla stránka iDNES.cz

sita

Je Bartošová s Macurom dobrovoľne?

"Iveta moc nechce, aby som hovoril s novinármi, ale s políciou som už hovoril. Zatiaľ nechcem prezrádzať, kde sme. Keď si polícia vyžiada výpisy hovorov medzi mnou a Ivetou, tak bude jasné ako to vlastne bolo." povedal cez telefón Macura.

Oznámenie na políciu podal Rychtář po dohode so synom Bartošovej Arturom a jej matkou. "Iveta nie je v stave, aby mohla premýšľať. Mám podozrenie, že pan Macura je v sekte. Pravdepodobne jej vzal telefón. Vždy volala Arturovi aj mame a teraz to nerobí, preto ostávam v doma v Uhříněvsi, keby sa jej podarilo utiecť," povedal Rychtář.

Pred jej odchodom sa vraj pohádali

Priznal tiež, že sa so svojou priateľkou pred jej odjazdom pohádal kvôli spoločnej dovolenke v Dubaji, kam chcela speváčka hneď odletieť. "Iveta má stavy, že si druhý deň nič nepamätá. Tak možno ani nevie, že odišla s Macurom a že ju zadržiava," doplnil Rychtář. Práve kvôli nej sa nedávno aj rozviedol, s Bartošovou žije už takmer dva roky.

V minulosti ju už vraj raz uniesli

V poslednej dobe jej robil aj manažéra. Podľa jeho predchodcov ale precenil svoje sily. "Keď som s Ivetou pracoval, mal som tím dvanástich ľudí, ktorí sa o ňu starali aj spolu s psychológom. Rychtář si myslel, že to zvládne sám a to bola jeho najväčšia chyba," myslí si autor speváčkinho hitu "Heja heja" Jaromír Šimek.

Rozruch okolo Ivety Bartošovej nieje však ničím novým. Speváčka už má za sebou jeden údajný únos v 90. rokoch. Jeho okolnosti nikdy neboli skutočne vysvetlené a sama Bartošová sa ku kauze neskôr nikdy nevyjadrila. Po comebacku na konci 90. rokov sa stále častejšie vynárali špekulácie o jej láske k alkoholu. Nasledovali médiami ostro sledované vzťahy s Jiřím Pomeje, Domenikem Martuccim a naposledy práve s Rychtářem.

Keď jej nepomohla polícia, vraj poprosila o pomoc jeho

Práve v poslednej dobe sa okolo 47 ročnej speváčky niekoľkokrát motal aj Zdeněk Macura. Na internete ju žiadal o ruku a vyzýval ju, aby s ním odišla. V stredu sa mu prianie splnilo. "Keď už nepomohla ani polícia, tak sa Iveta obrátila na mňa a ja som ju odviezol. Má rôzne zranenia na hlave ktorá ju bolí. V tejto republike sa bojí doktorov, má z toho fóbiu a tak si priala odísť inam," povedal vo štvrtok Macura s tým, že sú so speváčkou v Rakúsku.

Bartošová je na vyšetreniach v Rakúsku

V sobotu doplnil, že Bartošová už bola u lekára. "Podstúpila CT hlavy. Bol tam nález, ktorý by sa ale mal sám do polroka rozplynúť. Je na tom rozhodne lepšie, ako keď som ju odvážal z Uhříněvsi. Až neskôr sme zistili, že nemá pri sebe doklady, všetko bolo veľmi na rýchlo," uviedol Macura.
  

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Polícia ČR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy