Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
ROZHOVOR. Alexander (21) je nezvestný už mesiac
Zdielať na

ROZHOVOR. Alexander (21) je nezvestný už mesiac

DOMAŠA / Zúfalí rodičia z Humenného už mesiac hľadajú svojho syna. 21-ročný Alexander sa stratil bez stopy. Naposledy ho videli pri chate v rekreačnej oblasti Domaša. Práve tu sa mal s kolegami poriadne pohádať. Tí však o celom záhadnom zmiznutí mlčia.

Mama je už psychicky na dne

Mladík bol na chate spolu s kolegami v rekreačnej časti Domaša. Odvtedy ho ale nikto nevidel. "Ešte ma držalo to, že Šasko žije, že sa mi vráti. Teraz, keď už sa schyľuje k tomu, tak neviem. Neviem, ako to zvládneme," hovorí Alexandrova mama. 

Mama vraví, že sa s kamarátmi pohádal, a preto sa v sobotu ráno vrátil domov. A to aj napriek tomu, že na chate mal zostať až do nedele. Doma spal asi štyri hodiny. Vraj sa s nikým nechcel rozprávať a bol nahnevaný.

Popoludní sa rozhodol, že sa na chatu predsa len vráti. "Pátranie po 21-ročnom Alexandrovi z Humenného prebieha neustále," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Niektorí sa chcú na tom priživiť

Matka nezvestného Alexandra už psychický nátlak nezvláda. Sťažujú jej to aj niektorí ľudia, ktorí za falošne informácie od nej pýtajú stovky eur.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy