Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nezvestný Alexander (21). Zúfalá matka prosí o pomoc
Zdielať na

Nezvestný Alexander (21). Zúfalá matka prosí o pomoc

DOMAŠA / 21-ročný Alexander, ktorý sa stratil ešte minulý týždeň na Domaši, je stále nezvestný. Polícia nasadila do pátrania špeciálne vycvičených psov a dnes opäť povolala aj vrtuľník. Alexandrovi najbližší nestrácajú nádej.

Vrtuľník letky ministerstva vnútra prehľadával aj vo štvrtok brehy a okolie Domaše. Ak by sa nezvestný, 21-ročný Alexander utopil, voda by už telo vyplavila. V sobotu to budú už dva týždne, čo sa mladý chlapec stratil.

Pes zacítil stopu, bol to potápač

Do pátrania polícia nasadila aj špeciálne vycvičeného psa a prehľadala aj všetky žumpy v rekreačnej oblasti. Dobrovoľníci od minulého týždňa prečesali aj okolité lesy. Špeciálne vycvičený pes dokonca zachytil vo vode stopu, no bol to potápač. "Prehľadávali sme v smere vetra," uviedol Peter Kordil, vedúci potápačskej skupiny.

"Polícia preveruje všetky skutočnosti súvisiace s nezvestnosťou Humenčana," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová. Alexander zmizol bez jedinej stopy. Všetky jeho doklady a osobné veci ostali na chate. Hľadajú ho kamaráti, priatelia aj rodina.

Mama stále dúfa, že Alexander ešte žije

"Neviem, či ešte žije," hovorí zúfalá matka. Tá Alexandra nevidela už dva týždne a najviac ju desí návšteva dvoch mladíkov pri ich dome v Humennom. Podľa jej slov, chceli niečo povedať, no potom si to rozmysleli. "Chcela by som ich veľmi pekne poprosiť, nikomu nepoviem ich meno. Len by naviedla políciu na správnu stopu, nikoho neudám. Nechcem, aby im niekto ublížil," prosí Alexandrova mama Anna Kuzmová. "Stále dúfam v kútiku duše, že žije ešte, že sa ozve...," dodáva pani Anna. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy