Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Alexander (21) zmizol pred týždňom, stále ho niet
Zdielať na

Alexander (21) zmizol pred týždňom, stále ho niet

PREŠOV / Stále bez úspechu pokračuje pátranie po mladom mužovi, ktorý sa stratil na Domaši ešte minulý týždeň. Hasiči, policajti i dobrovoľníci hľadali už azda všade, aj pod vodou, no stále nič. Začiatkom týždňa pátral aj vrtuľník, Alexandra však stále niet.

Alexander sa vraj s nikým nepohádal

Dvadsaťjedenročný Alexander zmizol úplne bez stopy. Jeho osobné veci zostali na chate, kde bol s partiou kolegov a pod ním akoby sa zľahla zem.

Mladý muž sa ešte v sobotu vrátil z chaty predčasne domov. Mame sa posťažoval, že sa s kolegami pohádali. No po nejakých telefonátov sa vrátil späť na Domašu. "Neviem, či ešte žije," vraví uplakaná matka. "Žiaden konflikt nebol, len niet chlapca, no tak neviem," povedal televízii do telefónu Alexandrov šéf Miroslav Pažúr.

Spočiatku ho hľadal rodina i kamaráti, potom sa pridali i policajti. Nad Domašou dokonca vzlietol vrtuľník letky ministerstva vnútra s termovíziou, no stále bez úspechu.

Po mladíkovi pátrajú aj kamaráti

Do pátrania po Alexandrovi sa pustili i hasiči zo záchrannej brigády v Humennom. Tí hľadali na vode i pod vodou. Na člne hľadal i špeciálne vycvičený policajný pes. Na jednom z miest dokonca zacítil stopu vo vode, no bol to potápač. V lesoch okolo Domaše i dnes hľadali asi dve desiatky Alexových kamarátov. Už sú unavení a spotení, ale nevzdávajú sa.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy