Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hľadá sa chorý Ľubomír (41) z Podolínca, trpí schizofréniou
Zdielať na

Hľadá sa chorý Ľubomír (41) z Podolínca, trpí schizofréniou

PODOLÍNEC / Ťažko chorý muž odišiel bez slova z domu a odvtedy akoby sa po ňom zľahla zem. Pátrajú po ňom príbuzní, priatelia aj polícia. 41-ročný Ľubomír navyše trpí schizofréniou a už štvrtý deň je bez liekov. Ťažko chodí a komunikuje. Ak máte o ňom akékoľvek informácie, kontaktujte, prosím, políciu!

Ťažká schizofrénia

Okolie Podolínca stále prehľadávajú hasiči, lesníci, policajti aj desiatky miestnych obyvateľov. "Odišiel a nedal o sebe ani vedieť. Ja som myslela, že sa vráti večer, ale nič," popisuje situáciu matka nezvestného Alžbeta. "Jedna pani volala, že ho videla. To bolo asi pol tretej. To je posledný kontakt, ktorý máme. Má ťažkú schizofréniu. Môže sa stať, že bude nevyspytateľný," hovorí aj jeho brat Martin.

Akoby sa po mužovi zľahla zem

Príbuzní Ľubomíra Reľovského ani len netušia, ktorým smerom sa mohol muž vybrať. Ďaleko však zrejme nebude, keďže má problémy s chôdzou. Sám vraj prejde niekoľko stoviek metrov. Naposledy ho videli na ceste smerom do Toporca.

Odvtedy však ubehlo viac ako dva dni. Ľubomíra nikto nevidel od stredy. Policajti aj dobrovoľníci prehľadali okolité lesy, železničnú trať, cesty aj rieku. Muž odišiel z domu len v károvanej košeli, krátkych nohaviciach a na nohách mal obuté iba šľapky, všetko modrobielej farby. Je zavalitej postavy, má 160 kg a meria 178 cm. Ak by ste ho videli, kontaktujte políciu na známom čísle 158.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy