Polojasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Ivana (23) zmizla pred týždňom z domu. Nevideli ste ju?
Zdielať na

Ivana (23) zmizla pred týždňom z domu. Nevideli ste ju?

SKAČANY / Policajti už viac ako týždeň pátrajú po 23-ročnej Ivane Gáherovaj zo Skačian. Tá odišla z domu 14. júna a odvtedy o nej nemá nikto žiadne informácie. Prvé dni prehľadávali okolie Jankovho vŕšku. Tam totiž zachytili signál jej mobilu. V utorok sa presunuli nad obec Dubnička.

Z domu odišla 14. júna

Lesy nad obcou Dubnička v utorok prečesávali desiatky policajtov, hasičov, záchranárov a dobrovoľníkov. Hľadali 23-ročnú Ivanu. Ivana mala odísť 14. júna z domu s tým, že ide do Tatier na terénne práce.

Tam však neprišla. Deň pred odchodom sa ospravedlnila. Profesorovi oznámila, že má zdravotné a rodinné problémy. Odvtedy ju nikto nevidel. "Viac ako 24 hodín nebola z domu bez toho, aby nedala o sebe vedieť. Vždy zavolala," hovorí brat hľadanej Ivany.

Mobil bol týždeň aktívny

Policajti zmerali signál jej mobilu v horách v okolí Jankovho vŕšku. Viac ako týždeň bol aktívny. V sobotu sa pravdepodobne vybila baterka a signál sa stratil. Po Ivane pátrajú stovky ľudí neúnavne viac ako týždeň. Hľadal ju vrtuľník, špeciálne cvičené psy, všetko zatiaľ bezvýsledne. "Policajti z Partizánskeho vykonali ďalšiu pátraciu akciu za účelom nájdenia mladej študentky," uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Hory prečesávalo viac ako 150 ľudí. Napriek hustému dažďu prezerali každý kúsok. "Policajti, hasiči a záchranári musia prehľadať desiatky kilometrov v lese a v ťažko prístupnom teréne," dodáva Antalová.

Polícia prosí o pomoc

Dievča nenechalo žiaden list na rozlúčku a nemalo žiadne problémy. Príbuzní sú presvedčení o tom, že ju nájdu živú a zdravú. Polícia žiada o pomoc. "Prosíme každého, kto by niečo o nej vedel, nech sa prihlási. Nezvestná má 176 centimetrov, je štíhlej postavy. Má blond vlasy," opisuje nezvestnú Ivanu hovorkyňa trenčianskej polície Elena Antalová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy