Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bohdana (†25) nezniesla stratu rodičov, zomrela od žiaľu
Zdielať na

Bohdana (†25) nezniesla stratu rodičov, zomrela od žiaľu

HUMENNÉ / 25-ročná Bohdana z Humenného zostala sama ako prst. Rodičia jej zomreli a susedia sa o ňu začali zaujímať až vtedy, keď z jej bytu bolo cítiť neznesiteľný zápach. No to už jej bezvládne telo ležalo v obývačke niekoľko týždňov. Bohdanu vraj strata rodičov zasiahla tak veľmi, že to psychicky nezvládla a zrejme zomrela od žiaľu.

Naposledy ženu videli pred 3 týždňami

Susedia mali vidieť mladú ženu naposledy pred troma týždňami. Pozornosť ale zbystrili až v posledných dňoch, keď z tohto bytu začali cítiť špecifický zápach.

Upozornili na to vzdialenú príbuznú. Tá okamžite zalarmovala políciu. A dobre urobila. 25-ročnú Bohdanu našli bez známok života na gauči v obývačke.

"Privolaný obhliadajúci lekár predbežne vylúčil známky cudzieho zavinenia a konštatoval smrť bez známok násilia," povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Prípadom sa už zaoberá polícia

Polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia. Mladá žena žila v byte sama. Rodičia jej zomreli. A práve ich strata Bohdanu podľa susedov zasiahla až priveľmi.

"Bola to normálna suseda, len psychicky sa zložila, keď jej zomreli rodičia," povedal jeden z jej susedov.Telo mladej ženy bolo v značnom štádiu rozkladu. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy