Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jana (24) porodila dieťa do latríny, tam dievčatko zomrelo
Zdielať na

Jana (24) porodila dieťa do latríny, tam dievčatko zomrelo

NIŽNÝ SLAVKOV / 24-ročná matka z osady Nižný Slavkov v okrese Sabinov porodila vo štvrtok podvečer dieťa do latríny. Nikto z osadníkov sa ho ani nesnažil vytiahnuť. Podľa informácií od polície, novorodenca tam nechali bez pomoci. Ženy z osady ale tvrdia, že matka by nikdy svoje dieťa nezabila úmyselne a že ide o nešťastnú náhodu.

Tragédia v osade

V osade sa už udialo čokoľvek, ale pôrod do latríny, tak to sme tu ešte nemali. Z toho čo sa stalo sú prekvapené hlavne ženy. Podľa informácii, ktoré zatiaľ máme iba od ľudí z osady, sa mladá, 24-ročná mamička Jana sťažovala iba na bolesti v krížoch. Ženy, ktoré s ňou tesne pred pôrodom hovorili nám povedali, že na latrínu sa vybrala vykonať potrebu, potom už iba vystrašené kričala o pomoc a ukazovala, že porodila.

Malo to byť dievčatko

Žena bola na začiatku ôsmeho mesiaca, dieťa sa malo narodiť v polovici novembra. Novorodenec bol neskôr nájdený bez známok života. Toto malo byť Janine štvrté dieťa a bolo to dievčatko. Matka je momentálne hospitalizovaná v prešovskej nemocnici. Začaté je už trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Téme sa venuje reportérka Maja Pavlíková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy