Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hazardér zo Starej Turej nafúkal viac ako 4 promile
Zdielať na

Hazardér zo Starej Turej nafúkal viac ako 4 promile

STARÁ TURÁ / To, v akom stave si v stredu večer sadol za volant 48-ročný Štefan zo Starej Turej, šokovalo aj skúsených policajtov. V krvi mu podľa našich informácií namerali takmer smrteľnú dávku alkoholu, 4 a pol promile. Vodič sa priznal, že pred jazdou čo to popil. Práve sa vracal zo žúru.

Nesvietilo mu svetlo

Podľa doterajších informácií sa starší vodič vracal autom do práce, kde si zabudol nabíjačku na mobilný telefón. Vraj sa však priznal aj s tým, že predtým oslavoval. A to zrejme poriadne.

Keď ho totiž dopravní policajti z Trenčína kontrolovali na ceste medzi Starou Turou a mestskou časťou Topolecká, nestačili sa čudovať. Pôvodne ho chceli pokutovať, pretože mu na Škode Favorit nesvietilo svetlo, no šokujúce odhalenie so sebou priniesla dychová skúška.

Príde o vodičák

48-ročný Štefan nafúkal neuveriteľných štyri a pol promile alkoholu. Policajti okamžite muža previezli na lekársku prehliadku a následne na policajnú stanicu.

Štefana čaká obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky a okrem toho, že zrejme na dlhšiu dobu príde o vodičák, mu hrozí aj jednoročné väzenie. Na mol opitý vodič vytriezvel v cele policajného zaistenia v Novom Meste nad Váhom.

Súdy sú zhovievavé

Opití ľudia si za volant sadajú pravidelne. Možno aj preto, že sú súdy k previnilcom zhovievavé. Do väzenia údajne putujú iba traja zo stovky. Ostatní vyviaznu s podmienkou, či pokutou. VIAC SI PREČÍTAJTE TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy