Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Uniforma ako štít. Policajt znásilnil dievča (19)
Zdielať na

Uniforma ako štít. Policajt znásilnil dievča (19)

SAN ANTONIO / Istý policajt použil uniformu ako prostriedok na znásilnenie. Tvrdí to jeho 19-ročná obeť, ktorú počas bežnej cestnej kontroly spútal a údajne zneužil na zadných sedadlách policajného auta.

Pustili ho na kauciu

Strážnik sa žene vyhrážal, že ak niečo niekomu povie, nájde si ju. 40-ročného policajta zadržali, on však tvrdí, že je nevinný. Na kauciu ho prepustili na slobodu. Kamera v policajnom aute nebola zapnutá, ale GPS lokátor ukazuje, že policajt strávil 18 minút na ulici, ktorú obeť uviedla ako miesto znásilnenia.

"Nemôžem ani slovami vyjadriť, aký som sklamaný a nahnevaný zároveň," povedal policajný šéf William McManus. Žena nahlásila útok na polícii hneď v ten istý deň, avšak Neal bol zatknutý až v sobotu. Nakoniec ho prepustili na kauciu. Zaplatil 20.000 dolárov.

Nestalo sa to prvý raz

"Cítim sa hlúpo. Určite to nebudeme tolerovať. Neexistuje žiadna výnimka. Jedná sa o trestný čin," dodáva McManus. Chuť na cudziu ženu nedostal policajt prvý raz. Aj ďalšia tvrdila, že na ňu Neal pred niekoľkými rokmi siahal.

V septembri bol policajt suspendovaný na 3 dni za to, že randil len s 18-ročnou členkou prieskumníkov. Ide o program pre mladých ľudí so záujmom o kariéru v oblasti presadzovania práva. Píše americký portál DailyNews.com

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy