Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zúfalý otec či chladnokrvný vrah? Kramný (35) a jeho nečakaný návrat!
Zdielať na

Zúfalý otec či chladnokrvný vrah? Kramný (35) a jeho nečakaný návrat!

PRAHA / Petr Kramný vo štvrtok ráno opustil egyptskú Hurghadu a priletel domov, do Českej republiky. V stredu totiž egyptská strana zrušila zákaz vycestovania.

Prokuratúra zrušila zákaz

"Dostali sme od českého zastupiteľstva žiadosť, či môžeme zaistiť let pre pána Kramného. Odletel vo štvrtok ráno," povedal pre český portál iDNES.cz Martin Slaný, hovorca cestovnej kancelárie Blue Style, s ktorou bol Kramný v Egypte. "Dostal povolenie odletieť, viac nevieme," doplnil Slaný.

"Môžem potvrdiť, že nad ránom odletel z Egypta do Českej republiky," povedala hovorkyňa ministerstva zahraničia Johana Grohová. "V stredu egyptská prokuratúra zrušila zákaz vycestovania. Prípad ešte nie je uzatvorený, ministerstvo zahraničia nemá žiadne informácie o výsledných vyšetrovaniach," doplnila Grohová.

O okolnostiach odchodu Kramného z Egypta sa české veľvyslanectvo nechce rozprávať. "Na základe dohody všetky informácie poskytuje náš tlačový odbor v Prahe," dodal veľvyslanec v Káhire Jakub Karfík.

Je v hroznom stave

Podla priateľov Petra Kramného je muž momentálne v Prahe. Ešte v stredu bol podľa nich v hroznom stave.

Turistky zomreli v hotelovej izbe v noci z pondelka na utorok. Predtým mala údajne celá rodina zažívacie problémy. Mŕtve telá našiel otec, respektívne manžel Petr, ktorého následne taktiež hospitalizovali a vypumpovali mu žalúdok.

Muž predtým pre Českú televíziu vypovedal, že skutočnosť, že jeho žena a dcéra sú mŕtve, zistil až vo chvíli, keď si k nim ľahol na posteľ. Podľa televízie Nova ale lekár, ktorý do izby prišiel, aby vykonal obhliadku, tvrdí, že ženy ležali na zemi asi pol metra od seba. Naviac sa nachádzali v dosť neprirodzených polohách. Vraj museli dostať niečo silné. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy