Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Šokujúce odhalenie! Moniku (†36) a Klárku (†8) zabil kyanid
Zdielať na

Šokujúce odhalenie! Moniku (†36) a Klárku (†8) zabil kyanid

HURGHADA/PRAHA / Manželka a dcéra Petra Kramného, ktoré za záhadných okolností zomreli na dovolenke v Egypte, vraj boli otrávené kyanidom. S touto informáciou prišiel český portál tn.cz.

Spis vypracovala egyptská polícia

Policajný spis vypracovala egyptská polícia a píše sa v ňom, čo mohlo byť príčinou smrti manželky a dcérky Petra Kramného. Ako píše tn.cz, momentálne ho má k dispozícii egyptský právnik Keroles Ezzat Bashier. 

Smrtiaca látka kyanid mala byť ženám podaná opakovane, najmenej trikrát. Nie je však vylúčené ani to, že jed dostali do tela ženy až 5-krát! Ten istý spis zároveň obsahuje informácie, kedy bol obetiam jed podaný, ako dlho umierali a kto je z vraždy podozrivý.

Petr Kramný však týmto tvrdeniam neverí. Myslí si, že pokiaľ by jeho manželka a dcéra dostávali kyanid, mali by žalúdočné ťažkosti už skôr. Ďalej povedal, že ho egyptská polícia v súvislosti s touto dvojnásobnou vraždou vypočúvala len raz. A to práve v deň smrti oboch žien.

Ženy zomreli na dovolenke v Egypte

Monika a jej dcérka Klárka zomreli počas dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada zrejme na následky prudkej otravy. Pohreb sa konal v polovici augusta v Karvinej. Nezúčastnil sa však na ňom manžel a otec nebohých žien. Ako hlavný podozrivý totiž ostáva naďalej v Egypte, keďže krajinu do konca vyšetrovania opustiť nemôže. 

"Je to pre mňa obrovská bolesť, prišiel som o milujúcu ženu a dcéru a nemohol som sa s nimi ani rozlúčiť. Hneď po pohrebe mi volala sestra a povedala mi, ako to prebiehalo. Je to pre mňa strašné. Oni tu už nie sú," povedal krátko po pohrebe Petr Kramný. VIAC TU.

Ešte viac v auguste sa však objavila informácia, že Petr Kramný, ktorý pred dovolenkou v Egypte pracoval v automobilke Hyundai, mal podľa svojho kolegu prístup k veľmi nebezpečným jedom. 

Ako povedal tento kolega ešte v lete, podľa neho si Petr nejakú žieravinu vzal so sebou na dovolenku. "Sú to nebezpečné kyseliny a zásady, do ktorých sa namáčajú rôzne súčiastky. Vo fabrike máme obrovské kade. Keď do nich niečo omylom spadne, takmer všetko sa v nich rozpustí," povedal. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy