Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. Matka 18 rokov schováva mumifikovaného syna (†22)!
Zdielať na

VIDEO. Matka 18 rokov schováva mumifikovaného syna (†22)!

TBILISI / Zdá sa to neuveriteľní, ale po tom, čo istej Gruzínke zomrel len 22-ročný syn, odmietla ho pochovať. Miesto toho sa rozhodla telo svojho syna zachovať pre jeho syna. Údajne, aby sa otca naučil milovať. Mumifikované telo tak Gruzínka skrýva v pivnici už 18 rokov!

Hlas v sne jej poradil

Tsiuri Kvaratskhelia vedela, čo spraviť. Keď jej syn v 22 rokoch zomrel bez toho, aby lekári zistili príčinu smrti, odmietla jeho telo pochovať. "V noci sa mi prisnil sen, kde ku mne hovoril nejaký hlas. Povedal mi, aby som sa o Joniho postarala. Jeho telo som mala natierať alkoholom, aby sa zachovalo. Odvtedy používam vlhké plachty napustené alkoholom. V noci ho nesmiete bez nich nechať, inak by pokožka sčernela," vysvetľuje na videu gruzínskej PALITRA TV.

Mŕtvola v pivnici

Telo syna takto doma v pivnici schováva už 18 rokov, pričom každé jeho narodeniny ho aj prezlieka. Prestala s tým len pred štyrmi rokmi, keď sa to pre ňu stalo nemožným pre hnijúce telo. To sa začalo "kaziť" a rozkladať v čase, keď Tsiuri ochorela a nemohla telu syna venovať každodennú starostlivosť. "Môj syn je prekrásny. Keď znovu začnem užívať tie plachty ako predtým, jeho pokožka obelie a všetko bude zase normálne," tvrdí konečne po chorobe.

Pivnica má navyše aj malé okienko - údajne pre rodinu, priateľov a okoloidúcich, aby sa mohli "pokochať" pohľadom na múmiu. A stalo sa vraj aj to, čo Tsiuri chcela - syn jej syna sa mal naučiť svojho otca mať rád. Preto ho vraj mumifikovala. "Aby videl, čo je jeho otec zač... Bol to dobrý muž a dobrý manžel."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak.com/palitratv.ge

Súvisiace články

Najčítanejšie správy