Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
V dome pri Galante našli obhryzené telo muža (†73)
Zdielať na

V dome pri Galante našli obhryzené telo muža (†73)

KAJAL / V dome v obci Kajal neďaleko Galanty našli obhryzené telo muža. Otrasný pohľad sa naskytol starostovi aj so známou majiteľa domu. Ten totiž už niekoľko dní nevychádzal von, ani poštárka mu nevedela doručiť poštu. Nešťastie teraz vyšetruje polícia.

Poštárka nevedela doručiť poštu

Miesto policajti ohradili policajnou páskou. Ľudia v okolí zhovorčiví neboli. Po dedine sa ale správa šírila rýchlo. Hovorilo sa, že dôchodca žil s dvoma psami v dome sám. Pravidelne chodil nakupovať do miestneho obchodu. Nikto si ale nevšimol, že už niekoľko dní ho niet.

"Poštárka mi zahlásila, že nevie doručiť dôchodok. Tak sme vošli dovnútra a zistili sme, že je tam mŕtvy, zalarmoval som políciu," vraví starosta obce Kajal Tibor Kosztolányi.

Pri mŕtvole boli psy

Sedemdesiattriročného muža našli ležať v kúpeľni bez známok života. Mal obhryzené nohy. Pri ňom boli dva agresívne psy. Dohryzenú mal majiteľ psov aj tvár.

Na miesto prišiel teda aj profesionál špecializujúci sa na odchyt zvierat. Podľa neho boli bez vody a jedla zrejme niekoľko dní, keď sa nakoniec odhodlali objedať svojho, zrejme už nebohého, pána. Dehydrované a vystresované psy nevládali klásť žiaden odpor.

Ako psy skončia, nevedno. Nikto zatiaľ presne nevie, čo bolo presnou príčinou smrti dôchodcu. "Ohliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie," povedala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Téme sa venuje reportér Dárius Haraksin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Policajné auto_pred bytovkou_vražda_brutálny prípad

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy