Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Našli ďalšie časti rozsekaného ženského tela
Zdielať na

Našli ďalšie časti rozsekaného ženského tela

BRATISLAVA / V Čunove v areáli vodných športov našli skoro ráno policajti nohu. Tá podľa všetkého patrí žene, ktorej trup sa našiel pod brehom Mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi ešte v piatok večer. Na iných miestach v Bratislave sa našli aj ďalšie časti tela tohto tela.

V objekte vodného diela Čunovo po ľavej strane na brehu v smere na Vojku pri Dunaji našli dnes ráno okolo 06.30 h časti ľudského tela. Podľa vyjadrenia súdneho lekára ľudské časti tela by mali s najväčšou pravdepodobnosťou patriť osobe ženského pohlavia.

"Ďalšie okolnosti súvisiace s nálezom sú predmetom vyšetrovania," povedala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Ďalšie časti našli pri hrádzi

Trup bez končatín a hlavy našiel náhodný okoloidúci ešte v piatok v Karlovej Vsi. Mŕtvola bola zabalená v igelitovom sáčku a previazaná drôtom. 

Podľa predbežných informácii torzo tela, ktoré malo odrezané končatiny a hlavu, malo patriť mladej žene vo veku 16 až 35 rokov. Časť tela bola bez oblečenia a na chrbte sa údajne mali nachádzať bodné rany. Tie však pravdepodobne vrah urobil až potom, ako ženu zavraždil.

Polícia začala preverovať vraždu

V sobotu miesto prehľadávali aj kynológovia so špeciálne vycvičeným psom. Ten zaznamenal pachové stopy, ale tie pravdepodobne boli z len z trupu a nie z ostatných častí tela. Otázne stále je, ako sa vrece dostalo do ramena. Hladina je tam nízka  a prúd slabý. Podľa informácii boli v čiernom plastovom vreci, spolu s telom aj dva väčšie kamene. Tie však nestačili k tomu, aby sa pri rozklade nedostalo telo nad hladinu.

Žena bola zavraždená približne päť dní pred nálezom, teda začiatkom minulého týždňa. Polícia už začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy