Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mŕtvola v Hričovskej priehrade. Mama spoznala Maja (20)
Zdielať na

Mŕtvola v Hričovskej priehrade. Mama spoznala Maja (20)

KYSUCKÝ LIESKOVEC / V pondelok popoludní našli v Hričovskej priehrade telo mŕtveho muža. Žilinská polícia však stále nepotvrdila, či ide o 20-ročného mladíka z Kysúc, ktorý je nezvestný od 4. mája.

Mama spoznala Majove oblečenie

Podľa našich informácií však mama nezvestného Mariána Parša potvrdila, že oblečenie, ktoré mal nájdený muž na sebe, patrí jej synovi.

Majo Paršo z Kysuckého Lieskovca odišiel v piatok (3. mája) s kamarátmi pozerať hokej. Z baru z Kysuckého Lieskovca ale odišiel ku kamarátom do Ochodnice. V sobotu nadránom vstal a povedal, že už musí ísť domov. Odvtedy sa po ňom zľahla zem. 

O Majovi neboli žiadne správy

Zúfalá rodina nestrácala nádej. Okrem hasičov, ktorí prehľadávali brehy rieky Kysuca, sa do pátracej akcie zapojil aj vrtuľník Ministerstva vnútra. Keďže chlapca sa nepodarilo nájsť ani po niekoľkých dňoch, polícia poprosila o pomoc aj záchranárov z Gabčíkova a Oravy.

Boli to nekončené muky, ktoré rodina prežívala. "Prosíme všetkých občanov. Žiadne fámy, že sa chlapec našiel. Hľadajte ďalej podľa popisu," prosila Majova mama. No o Majovi stále žiadna správa. Až teraz...

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy