Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Maja (20) hľadajú už týždeň, rodina je v koncoch...
Zdielať na

Maja (20) hľadajú už týždeň, rodina je v koncoch...

KYSUCKÝ LIESKOVEC / Marián Paršo z Kysuckého Lieskovca sa stratil v piatok. S kamarátmi sledovali v krčme hokej, odvtedy ho niet. Rodina je v koncoch. Netušia, kde by mohol byť. Pri pátraní polícii pomáhali aj záchranári z Gabčíkova a z Oravy.

Hľadali na vode, aj zo vzduchu

Po mladíkovi pátrali záchranári aj vo štvrtok. "Prosíme všetkých občanov. Žiadne fámy, že sa chlapec našiel. Hľadajte ďalej podľa popisu," vraví Majova mama. 

Mariána vraj mali mali vidieť v pondelok v Brodne, našiel sa aj jeho mobil, no odvtedy žiadna ďalšia nová správa a to je maturant nezvestný už týždeň.

Záchranári z Gabčíkova prehľadávali na člnoch brehy riek. Na pomoc vo štvrtok prišli aj dobrovoľníci z Oravy. "Prešli sme vodnú nádrž Hričov a rieku Kysucu. Máme tu taký malý vrtuľník," hovorí Igor Janckulík.

Jednomiestna helikoptéra dokáže letieť nízko nad zemou a pilot tak dokáže lepšie prehľadať terén. V prípade neúspechu sú záchranári rozhodnutí zorganizovať v najbližších dňoch rozsiahlu pátraciu akciu.

Rodina prosí o pomoc

Rodina sa o chlapca veľmi bojí a prosí o pomoc. Hľadaný je 172 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke gaštanové vlasy a modré oči. Oblečenú mal tmavomodrú mikinu, modré rifle, obuté mal čierne tenisky Nike so zeleným pásikom.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy