Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Unesenú Katalin (4) našli, bola u mamy v Maďarsku
Zdielať na

Unesenú Katalin (4) našli, bola u mamy v Maďarsku

HÁJNIČKA / Už od minulého týždňa sledujeme prípad nezvestného 4-ročného dievčatka, ktoré uniesli z rodinného domu v Hájničke. Žilo tam so svojím otcom, bratom a so starými rodičmi. Dievčatko sa našlo a je v poriadku.

Katalin vypátrala maďarská polícia

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, dieťa vypátrala Maďarská polícia. Našli ju u jej matky v Budapešti.

Štátnu občianku Maďarska Katalin Krisztine Nagypál uniesli 25. apríla dvaja muži. Neoprávnene vošli do dvora rodinného domu v obci Hajnáčka. Cez neuzamknuté vchodové dvere vošli dnu a zo spálne, bez vedomia a súhlasu otca a bez právoplatného súdneho rozhodnutia, vzali štvorročné dievčatko. Naložili ju do dodávky a odišli.

Vyšetrovanie stále pokračuje

"Na základe dožiadania polície v Rimavskej Sobote bola vypátraná Maďarskou políciu u svojej matky v Budapešti. Dieťa nebolo matke odobraté, pretože doposiaľ nebola zverená do starostlivosti ani jednému z rodičov. Pátranie bolo odvolané, ale vyšetrovateľ Policajného zboru v Rimavskej Sobote aj naďalej vykonáva úkony vo veci zločinu únosu a porušovania domovej slobody. Vyšetrovanie tohto prípadu teda stále pokračuje," povedala Faltániová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy