Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ROZHOVOR. Katku (4) uniesli dvaja muži, nevideli ste ju?
Zdielať na

ROZHOVOR. Katku (4) uniesli dvaja muži, nevideli ste ju?

HAJNÁČKA / Ráno dvaja muži vtrhli do rodinného domu v Hajnáčke a uniesli 4-ročné dievčatko. Malá Katalin Kristina tam bývala so svojím otcom a starými rodičmi. Tí majú podozrenie, že za únosom je vlastná matka malého dievčatka, ktorá žije v Maďarsku.

Dievčatko malo iba nohavičky a papučky

Katka a Arpád sedeli na posteli a čakali na svoju starú mamu, ktorá sa umývala vedľa v kúpeľni. Vtedy však dovnútra vtrhli dvaja muži a štvorročné dievčatko uniesli. Celé to trvalo iba pár sekúnd.

Dievčatko, ktoré malo iba nohavičky a papučky, strčili do bielej dodávky a ušli, pravdepodobne do Maďarska. Jediný, ktorý dvoch mužov videl, je iba 7-ročný brat nezvestného dievčatka.

"Starká, Katku zobral jeden ujo. To bolo všetko. Išla som za synom, lebo on bol vo svojej izbe, Csabi poď už. Išli sme von, veľká brána bola otvorená a už malá nikde nebola," spomína na osudné chvíle babka.

Katku uniesol zrejme druh jej matky

Jedným z mužov je s najväčšou pravdepodobnosťou druh matky 4-ročnej Katky. Ten musel rodinu malého dievčatka sledovať. Viacerí ho totiž zahliadli v dedine. "Vedeli sme, lebo aj sme videli, aj sme počuli. Ale na to som nemyslela, že prídu do domu ráno pred siedmou," dodáva babka dievčatka.

Rodina je zúfalá a už podnikli prvé kroky. Toto ale údajne nie je prvýkrát, čo Katka zmizla. Druh jej matky ju uniesol aj v júli minulého roku a dievčatko žilo v Budapešti dlhých 7 mesiacov. Stará mama dúfa, že tentokrát jej vnučka vráti už o pár dní.

Katalin je občianka Maďarska, vysoká je 102 centimetrov, váži približne 18 kilogramov, má svetlohnedé vlasy dlhé približne 30 centimetrov, hnedé oči, hovorí po maďarsky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy