Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Omámené a dezorientované dievča (9) si vymyslelo únos!
Zdielať na

Omámené a dezorientované dievča (9) si vymyslelo únos!

PODLUŽANY / Práve v Podlužanoch neďaleko Levíc sa za zvláštnych okolností stratilo 9-ročné dievčatko. Bibianu začali rodičia okamžite hľadať. Našli ju. Podľa ich slov omámenú a dezorientovanú. Dievča tvrdilo, že ju niekto naložil do auta a kŕmil cukríkmi, po ktorých bolo omámené. Dnes má polícia výsledky vyšetrovania...

Dezorientované dievča na ceste

Rodičia po dieťati pátrali, keďže neprišla zo základnej školy domov. Našli ho, no podľa ich slov bolo vystrašené, nedokázalo komunikovať a vraj vôbec nebolo pri zmysloch. "Bez tašky, celú roztrasenú sme ju našli. Bez nejakého vedomia, že toto je mama alebo suseda, no hotová. Bola jak bláznivá, vystrašená, viezli sme ju rovno do nemocnice," popísal otec dievčatka Zdenek.

Dievčatko tvrdilo, že ju neznámy muž vo svojom aute niečím omámil a potom ju niekam odviezol. V nemocnici v jej moči skutočne našli stopy po silných utlmovacích liekoch a to rodičov poriadne prestrašilo. "V moči našli od tabletiek nejaké chemikálie, čo tí drogisti alebo feťáci používajú. Skade by to mala," pýta sa otec.

Všetko pre zlú známku v škole

Polícia však už k prípadu zaujala oficiálne stanovisko. Verziu únosu zatiaľ vylúčili. 9-ročná Bibiana sa údajne priznala, že ju nikto násilne neuniesol, ale klamala, lebo v škole dostala zlú známku. "Vyšetrovateľka trestné stíhanie zastaví, pretože v priebehu vyšetrovania vyšlo najavo, že dievča si celú vec vymyslelo," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Z nemocnice by mala byť už prepustená a podľa odporúčaní detského psychológa by mohla čoskoro znovu nastúpiť do školy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy