Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Majo (20) odišiel pozerať hokej, domov sa už nevrátil
Zdielať na

Majo (20) odišiel pozerať hokej, domov sa už nevrátil

KYSUCKÝ LIESKOVEC / Dvadsaťročný Majo Paršo z Kysuckého Lieskovca odišiel s kamarátmi pozerať hokej. Odvtedy o ňom jeho rodina nemá žiadne správy. Chlapec sa akoby prepadol pod zem. Rodičia majú, pochopiteľne, o syna strach. Ešte nikdy sa nestalo, že by o sebe nedal vedieť.

Nadránom odišiel od kamarátov

Majo išiel v v piatok do krčmy do Kysuckého Lieskovca. Z baru z Kysuckého Lieskovca ale odišiel ku kamarátom do Ochodnice. V sobotu  nadránom vstal a povedal, že už musí ísť domov.

"Okolo pol tretej od kamarátov odišiel a odvtedy o ňom nič nevieme," hovorí so slzami v očiach Majova mama.

V nedeľu po Mariánovi pátrala viac ako stovka ľudí. V pondelok popoludní sa už do pátrania zapojil aj vrtuľník Ministerstva vnútra, brehy Kysuce prehľadávali hasiči na člnoch. Zatiaľ ho ale nenašli.

Rodina prosí o pomoc

Rodina sa o chlapca veľmi bojí a prosí o pomoc. Hľadaný je 172 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke gaštanové vlasy a modré oči. Oblečenú mal tmavomodrú mikinu, modré rifle, obuté mal čierne tenisky Nike so zeleným pásikom.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy