Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nezvestný Samuel (17) z Kysuckého Lieskovca zanechal záhadný odkaz
Zdielať na

Nezvestný Samuel (17) z Kysuckého Lieskovca zanechal záhadný odkaz

KYSUCKÝ LIESKOVEC / Rodičia 17-ročného Samuela Mičuta z Kysuckého Lieskovca sú zúfalí. Študent gymnázia ešte v nedeľu odišiel preč a doposiaľ sa nikomu neozval. Zanechal však na Facebooku odkaz v angličtine, ktorý jeho rodičov veľmi znepokojuje.

Samo prerušil všetky kontakty

Blízki o Samovi tvrdia, že je to pohodový človek. Preto všetkých prekvapilo, že sa nevrátil domov. Po menšej výmene názorov s mamou, sa v nedeľu pobral preč so slovami, že už odchádza navždy. "Prerušil všetky kontakty," hovorí so smútkom v očiach jeho mama.

Gymnazista Samuel nespomínal žiadne vážne problémy. Je to študent, ktorý má bežné záujmy ako chlapci v jeho veku. Počítač, angličtina, veľa číta. V deň, keď odišiel, si nikto nevšimol, že by ho niečo trápilo.

Napísal: Uvidíme sa na druhej strane

"Nejavil žiadne známky, že by chcel niečo takéto spraviť," vraví Samova teta Michaela Obrková. Potom však na sociálnej sieti zanechal odkaz, nad  ktorým jeho rodičia stále rozmýšľajú. "Aby všetci rešpektovali jeho rozhodnutie. Aby si pustili nejakú peknú pieseň a že sa stretneme na druhej strane," dodáva jeho mama.

"V prvom momente sme si mysleli, že tá druhá strana znamená svet, kde už nie sú živí," tvrdí mama. Vzhľadom na jeho povahu však dúfajú, že tým myslel, že je niekde v inom štáte. Alebo kdesi za kopcami. Samo totiž rád pozerá dokumenty o tom, ako prežiť v prírode. Blízki veria, že sa len niekde túla a znova ho uvidia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy