Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Otrasné! Izabela (18) bodla matku 79-krát
Zdielať na

Otrasné! Izabela (18) bodla matku 79-krát

CENTENNIAL / Hádať sa s vlastnými deťmi a pociťovať ich nenávisť musí byť pre každého rodiča bolestivé. A vyvolať v nich takú zlosť, že sa vám začnú vyhrážať smrťou, je ešte horšie. V jednej rodine sa nenávisť medzi matkou a dcérou skončila brutálnou vraždou.

Bodla ju 79-krát

V obchode v americkom meste Aurora v americkom Colorade, ktorý vlastnila Yun-Mi Hoyová je dnes tma. Stala sa totiž obeťou nenávisti vlastnej dcéry. Tá si svoju matku počkala v rodičovskom dome a bodla ju nožom takmer 80-krát. "Je to obraz dnešných dní. Deti a rodičia zachádzajú v konfliktoch až príliš ďaleko," myslí si sused Terry Long.

Vyhrážala sa jej

Páchateľkou je iba 18-ročná Izabela Guzmanová. Tá svojej matke ráno pred vraždou napísala e-mail, ktorý sa končil slovami - Zaplatíš. Matka list ukázala partnerovi a ten len neveriacky pozeral na slová. Ich skutočný význam pochopil až večer, keď počul ako jeho meno kričí z kúpeľne, do ktorej sa nevedel dostať. Potom ako zavolal na políciu, začala spod dvier tiecť krv. Vtedy sa dvere otvorili a v nich stála Izabela s nožom v ruke. Prešla okolo neho a utiekla.

Nemali dobrý vzťah

"Budem sa modliť za vykúpenie pre túto rodinu. Najmä pre ich dcéru," dodal Terry Long. Polícia mladú ženu našla krátko po vražde v budove parkoviska. Zatkli ju a sudca zamietol jej prepustenie na kauciu. Susedia tvrdia, že vzťah matky s dcérou nikdy nebol dobrý, nikto však nečakal, že sa skončí úkladnou vraždou.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

reuters

Súvisiace články

Najčítanejšie správy