Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladík (17) znásilnil starenku (93). Príde po teba diabol!
Zdielať na

Mladík (17) znásilnil starenku (93). Príde po teba diabol!

INDIANA / Keď 93-ročná starenka počula, že niekto prišiel do jej domu, pocítila obrovský strach. Bála sa, že ju niekto chce okradnúť. To, čo sa napokon v jej dome udialo, však nečakala ani v najhoršom sne. Mladý muž starenku znásilnil.

Dom pre ňu postavil manžel

Až do osudnej noci sa Amélia (93) cítila vo svojom dome bezpečne. Až do osudnej noc, keď sa k nej vlámal 17-ročný muž. Staršiu pani začal škrtiť a potom ju znásilnil. "Je to dom, ktorý postavil môj manžel pre mňa a pre moju rodinu. Bola som v ňom celý život šťastná, až doteraz," hovorí Amélia.

Vyšetrovatelia útočníka dolapili o niekoľko dní. Podľa stôp, ktoré zanechal, bolo jasné, že mal obuté len ponožky. Bosého muža videlo v tú noc viacero svedkov, ktorí ho usvedčili. "Nemôžem uveriť, že ho našli tak rýchlo. Myslela som si, že nebudem žiť dlho a že sa nikdy nedozviem, kto to bol. Som rada, že sa to vyriešilo skôr," hovorí.

Príde diabol, odkazuje babka

Teenager momentálne čaká na súd. Je obvinený zo znásilnenia, vlámania a škrtenia staršej ženy. Jeho matka však ani jednému z obvinení neverí a stojí si za synovou nevinou. Dcéra napadnutej starenky má však pre mladíka len jeden odkaz: "Dúfam, že prežije život vo väzení a že to bude pre neho hrôzostrašné. Musím to povedať. Prajem si, aby bol riadne vystrašený, keď si po neho v súdny deň príde diabol," dodáva Amélia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy