Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO. Naháč ukazoval na ulici prednosti a spieval
Zdielať na

VIDEO. Naháč ukazoval na ulici prednosti a spieval

MÁLAGA / Obyvateľom jednej rušnej ulice v španielskom meste Málaga v Andalúzii a podarilo nakrútiť celkom vtipný kúsok! V noci ich totiž vyrušil falošný spev neznámeho muža, ktorý nahý, len v ponožkách, sedel rozkročený v strede cesty a sťažoval sa na marihuanu, ktorú fajčil. Aby toho nebolo málo, začal sa plieskať po zadku aj predku a naháňať nielen cudzie, ale aj policajné autá!

Zrejme pod vplyvom THC

Tak toto video je sila! Nahému Španielovi vôbec nevadilo, že svojím hlasným spevom ruší v noci svoje okolie, navyše pohoršuje nahotou. Chlap totiž podľa stránky liveleak.com, ktorá video zverejnila, spieva a sťažuje sa na marihuanu, ktorú mal vraj vyfajčiť. "Je geneticky modifikovaná, každý sa zblázni po tejto sra**e," znejú podľa stránky mužove slová.

Naháč neobišiel ani policajtov

Chlap sa napokon okoliu za svoje správanie ospravedlní, ale to ho nezastaví. Začne naháňať neznáme auto, vytŕčať mu opovážlivo zadok aj predok a manipulovať s pohlavím. A aby bolo dielo zavŕšené, napokon začne naháňať aj policajné autá! Čo sa dialo s mužom ďalej, stránka už nepíše.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy