Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Čo už ľudia nevymyslia! Prvý sexuálny drive-in
Zdielať na

Čo už ľudia nevymyslia! Prvý sexuálny drive-in

ZÜRICH / Švajčiarske najväčšie mesto Zürich predstavilo prvý sexuálny drive-in. Miestne úrady dúfajú, že im toto zariadenie, kde dievčatá obslúžia zákazníkov priamo v aute, umožní lepšie kontrolovať prostitúciu a prostitútky. Napísala agentúra AFP.

Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Podobné ako vo fastfoodoch

Oficiálne má drive-in zahájiť svoju prevádzku 26.augusta. Vznikol v bývalej priemyslovej zóne východne od Zürichu a denne tu bude otvorené od 7:00 do 05:00.

Do komplexu budú môcť bránou vojsť len tí šoféri, ktorí budú v aute sami. Podobne ako v prípade prejazdných uličiek rýchleho občerstvenia, aj tu budú prechádzať vyznačenou trasou, na ktorej bude čakať až 40 prostitútok.

Je to riešenie úradov

Akonáhle si niektorú zákazník vyberie a dohodne sa s ňou na cene, odvezie si ju do jedného z deviatich boxov podobných automobilovej umývarke, kde sa odohrá styk. Boxy budú vybavené alarmom, čo umožní sexuálnym pracovníčkam privolať políciu v prípade ohrozenia.

Zürišská aglomerácia má viac než 1,8 miliónov obyvateľ, čo predstavuje takmer štvrtinu celkovej populácie krajiny. Nechýba tu ani tradičná štvrť červených luciern, ale obyvatelia sa dlhodobo sťažujú na prostitútky promenádujúce sa po uliciach. Preto sa úrady snažia vytlačiť platený sex z mestského centra.

Vybudovanie tohto komplexu stálo 2,1 miliónov švajčiarských frankov. Na snahe nalákať sem prostitútky ich zákazníkov sa nijak nešetrilo, takže vznikol príjemný, decentne nasvetlený priestor s travnatými plochami. A aby sa klienti nemuseli báť hanby, neplánuje tu mesto ani rozmiestniť sledovacie kamery.

Či sa však zabráni krádežiam, ktoré k ľahkým ženám patria, nevedno. Na okradnutie sociálnou pracovníčkou spomína aj tento pán z Nitry. Pozrite si reportáž Diany Pavlisovej.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy