Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
222 dní pred smrťou napísala Monika (†36) záhadný odkaz
Zdielať na

222 dní pred smrťou napísala Monika (†36) záhadný odkaz

OSTRAVA / Tušila, že na svete pobudne len tak krátko? Monika K., ktorá na konci júla za doteraz nevyjasnených okolností zomrela s dcérkou Klárkou v Egypte, napísala pred časom na svoj Facebook odkaz. Slová, ktoré s odstupom času znejú omnoho silnejšie.

Hrozí mu trest smrti

"Život je tak krátky a zabudnite na hádky,“ píše počas vianočných prázdnin na sociálnej sieti nebohá Monika. V tej chvíli jej zostávalo len 222 dní života.

Zomrela na dovolenke po boku svojej dcéry Klárky. Obe sa za záhadných okolností otrávili. Jediným, kto je v súvislosti s ich smrtí vyšetrovaný, je jej manžel Petr K. (35), ktorého egyptská polícia drží v krajine a v prípade preukázania viny mu hrozí aj trest smrti!

Nemohol sa zúčastniť ani stredajšieho pohrebu, ktorý bol prístupný len pre členov rodiny a niekoľkých známych. Vstup do areálu karvinského cintorína strážila v dusné atmosfére ochranka a policajti.

Budem polícii k dispozícii

Niektorí známi nad Petrom zlomili palicu. Neveria mu, ako popisuje smrť svojich najbližších. "To vie len Peter, čo sa tam stalo,“ krúti hlavou spoločná kamarátka manželov, ktorá sa prišla na cintorín rozlúčiť. Píše český denník Blesk. 

"Ja nemám čo skrývať, už som odkazoval aj cez sestru, že budem polícii úplne k dispozícii. Aj čo sa týka hocijakých prehliadok,“ povedal pre tn.cz v Hurghade otec rodiny.

"Snažím sa im byť nápomocný, mám totiž nejväčší záujem, aby sa to vyriešilo. Ja totiž na tom nemám žiadny podiel a chcem, aby sa zistilo, čo moju manželku a dcéru zabilo," dodáva Petr. 

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy