Zatiahnuté
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Otrávená Monika (†36): Milenec na každom rohu
Zdielať na

Otrávená Monika (†36): Milenec na každom rohu

OSTRAVA / Na fotkách vyzerá ako nevinný anjel, ale podľa jej kamarátky vedela byť i poriadný diabol. Monika (†36), ktorá bola aj s dcérkou Klárkou (†8) na dovolenke v Egypte otrávená, vraj svojmu manželovi (35) nasadzovala parohy na každom rohu, napísal web TN.cz.

Petr dohady o nevere popiera

"Svoju ženu a dcérku som miloval. Nikdy by som im neublížil,“ tvrdí stále Petr. Jeho manželka a dcérka boli otrávené na dovolenke v Hurghade veľmi silným jedom. Petr stále tvrdí, že ich spolužitie bolo harmonické, ale kamarátka Moniky Zlata denníku Blesk prezradila, že sa schyľovalo k rozvodu. "Čo ja viem, tak sa hovorilo o tom, že sa majú rozísť. Odísť od neho chcela Monika, čo on zrejme neuniesol,“ prehlásila.

Dôvodom sporov mali byť neustále Monikine nevery. Atraktívna blondínka vraj nasadzovala Petrovi parohy, kde mohla. "Na každom kroku,“ dodala bývalá kolegyňa. Petr napriek tomu dohady o nevere, žiarlivosti alebo rozpadu manželstva, poprel.

Rozlúčka v úzkom rodinnom kruhu

Polícia stále ešte nepozná výsledky pitvy. Pohreb 36-ročnej matky a jej 8-ročnej dcéry bude v úzkom kruhu rodiny v stredu. Informovali o tom hovorcovia moravskosliezskej polície Gabriela Holčáková a pracovník pohrebnej služby, ktorá obrad zaisťuje.

"Rodina nám dovolila povedať, že pohreb ženy a jej dcéry bude v stredu. Môže sa to ale ešte na prianie rodiny zmeniť. Prajú si rozlúčku v úzkom rodinnom kruhu. Nechcú tam mať nikoho cudzieho. Celý cintorín bude uzavretý," dodal zamestnanec pohrebnej služby.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy