Oblačno
22°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Manžel a otec mŕtvych Češiek (†36,†8): Dcéru nenávidel
Zdielať na

Manžel a otec mŕtvych Češiek (†36,†8): Dcéru nenávidel

OSTRAVA / Prišiel som o rodinu, za sekundu sa mi zrútil svet popisoval Petr K. a vzápätí zverejnil snímky, na ktorých ukazoval, ako si s Monikou a Klárkou pred ich smrťou užívali. Informuje denník Blesk.

Len manželka, žiadne mená

"Buď sa ten muž nerád fotí, alebo to dievčatko vôbec nemal rád. Z nej cítim cit, že ho má rada, že je na neho nafixovaná. Je to vidieť, ako ho objíma. Z neho to necítim," popísala českému denníku Blesk expertka na reč tela Eliška Landovská. 

Zaskočilo ju aj to, že malú Klárku vôbec nemenoval. "Ani raz nepovedal jej meno. A zaujímavý je aj vzťah s manželkou," pokračuje Landovská. "Stále o nej hovorí ako o svojej manželke, ak ju predsa miloval, hovoril by o nej ako o milovanej Monike, alebo by mal pre ňu nejakú zdrobneninu," hovorí.

Situáciu maskuje umelým úsmevom

Landovská sa preto domnieva, že medzi partnermi bol nejaký problém. "S najväčšou pravdepodobnosťou mali manželskú krízu," nepochybuje expertka. "Pri prvom pohľade na tých dvoch mám zmiešané pocity.

Z nej cítim lásku, oddanosť, musela veľmi milovať svoju rodinu. Pri druhom pohľade mi pripadá smutná, sklamaná. To sa snaží maskovať umelým úsmevom," uzatvára Landovská.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy