Jasno
21°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Moniku (†36) a Kláru (†8) zabil Petr, robil s jedmi!
Zdielať na

Moniku (†36) a Kláru (†8) zabil Petr, robil s jedmi!

HURGHADA, KARVINÁ / Okolo smrti Moniky a jej dcérky Klárky, ktoré zomreli v Egypte za nejasných okolností, je nezodpovedaných stále množstvo otázok. Najnovšie priťažil mladému otcovi, ktorý je podozrivý z vraždy týchto dvoch Češiek, aj kolega.

Kolega: Petr bol vždy macher

Petr mal podľa slov svojho kolegu z automobilky Hyundai prístup k veľmi nebezpečným jedom. "Petr bol vždy macher. Som presvedčený o tom, že vraždil on. Dôkazy síce nemám, ale pre mňa je to jasné. Petr totiž mal v továrni prístup k nebezpečným látkam, ktoré sa v automobilovom priemysle používajú," prezradil kolega portálu EuroZprávy.cz.

Podľa neho si určite Petr nejakú žieravinu vzal so sebou na dovolenku. "Sú to nebezpečné kyseliny a zásady, do ktorých sa namáčajú rôzne súčiastky. Vo fabrike máme obrovské kade. Keď do nich niečo omylom spadne, takmer všetko sa v nich rozpustí," opisuje ďalej muž, ktorý chce ostať v anonymite.

Moniku a Kláru naozaj podľa predbežných výsledkov pitvy zabila tekutina, ktorá im rozleptala žalúdky. Otázkou ale je, ako by sa ju Petrovi podarilo previezť do Egypta a hlavne ju ukryť pred dcérou a manželkou. Všetky tieto špekulácie ale Petr odmieta.

V Karvinej pochovali matku i dcéru

Na cintoríne v Karvinej v stredu (14. 8. 2013) pochovali 36-ročnú matku a jej osemročnú dcérku, ktoré zomreli počas dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada zrejme na následky prudkej otravy. Výsledky pitvy ale české orgány stále nemajú k dispozícii. 

Na pohrebe sa však nezúčastnil manžel a otec nebohých žien. Ako hlavný podozrivý totiž ostáva naďalej v Egypte, keďže krajinu do konca vyšetrovania opustiť nemôže. Ako píše český denník blesk.cz, celý smútočný obrad sledoval cez internet.

Rodina sa chcela so svojimi blízkymi rozlúčiť len v úzkom rodinnom kruhu. Na pohreb dohliadala mestská polícia i súkromná ochranka. Na poslednú rozlúčku sa preto nedostala neter mŕtvej ženy a ani kamarátka, ktorej dcéra chodila so zosnulým dievčatkom do jednej triedy.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie správy