Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Videli ste už psa s váhou 72 kg? Toto je Mizzy...
Zdielať na

Videli ste už psa s váhou 72 kg? Toto je Mizzy...

LONDÝN / Určite viete, kam vedie rozmaznávanie domácich maznáčikov. Aj to, že majitelia dokážu svoju lásku priviesť až do extrémov. Obezita u psov, mačiek či zajacov nie je ničím výnimočná ani u nás, no v Británii to predsa len trochu prehnali. Napríklad Mizzy, bullmastiff, váži 72 kilogramov!

Nie, to nie je váha človeka

Tak tieto čísla na váhe by vás neprekvapili, keby na nej stojíte vy či vaši priatelia. Lenže predstavte si, že 44 kg, 58,5 kg, 40 kg, 72 kg, 12,65 kg - to sú nie práve ideálne váhy psov a mačiek, ktoré prekvapili aj samotných majiteľov.

Podľa denníka Daily Mail si dokonca niektorí mysleli, že ide len o "normálnu" váhu plemena svojho miláčika! Neuvedomujú si, že obezita domácich zvierat je obrovský problém a škodí nielen človeku. Preto sa rozhodli prihlásiť ich do každoročnej súťaže určenej pre psov, mačky a zajace, v ktorej najtučnejší maznáčikovia zabojujú o peknú postavičku a tú skutočne ideálnu váhu!

Mizzy a jej 72 kilogramov

Napríklad bullmastiff Mizzy je v tohtoročnej súťaži najtučnejší pes - váži neuveriteľných 72 kilogramov. Labrador Tia zase 58,2 kilogramov. Nájdete tu aj ďalších psov, ktorých váha prekračuje 50 kg, no a výnimkou nie sú ani mačky - napríklad u kocúra Ulrica sa ručička váh zastavila na 12,65 kg... Neostáva nám nič iné, ako držať im palce.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

pdsa.org.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy