Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vtipálek Barack Obama. Takto parodoval sám seba
Zdielať na
Zahraničie

Vtipálek Barack Obama. Takto parodoval sám seba

WASHINGTON / Americký prezident Barack Obama má zmysel pre humor. Nielenže si pred novinármi a dopisovateľmi, ktorých hostil na svojom bankete robil žarty sám zo seba, pre hostí si dokonca pripravil video, v ktorom parodoval sám seba...

Obama má zmysel pre humor

Barack Obama na tradičnej večeri s washingtonskými korešpondentmi a novinármi humorom sršal. Robil si žarty zo svojich "šedivejúcich" vlasov, ale aj z opozície. V prejave sa posťažoval, že nespolupracujú pri presadzovaní cieľov jeho administratívy.

Zlatým klincom večera ale rozhodne bola video paródia, ktorú do éteru pustil Biely dom. "Či bolo ťažké pre mňa nacvičiť Obamu? Úprimne, bolo. Hlavne ten prízvuk...Trvalo to dlho," povedal prezident.

Vo videu sa mihol aj Steven Spielberg

Prezident si v ňom zahral herca Daniela Day-a Lewis-a, akože
maskovaného za Baracka Obamu. Dôveryhodnosť videa k pripravovanému filmu o Obamovi potvrdzoval s vážnou tvárou aj režisér Steven Spielberg.

Slávnostný banket pri Bielom dome však nebol len o žartoch. Barack Obama spomenul aj nedávny atentát v Bostone či výbuch továrne v Texase. Okrem polície a záchranárov pri oboch nešťastiach za skvele odvedenú prácu pochválil aj novinárov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy