Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Malí zabijaci. Takto učí deti (5) Al-Kájda zabíjať
Zdielať na

Malí zabijaci. Takto učí deti (5) Al-Kájda zabíjať

PAKISTAN / Sú len o niečo väčšie ako samotné vraždiace pušky, ktoré sa už od útleho veku musia učiť držať správne v rukách, správne zamieriť a správne zavraždiť. Tieto len 5-ročné deti sú totiž siroty - kráčajú v šľapajách svojich otcov, samovražedných atentátnikov. Al-Kájda si z nich vychováva svojich malých zabijakov...

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH DIVÁKOV!

5-ročné deti zabijakmi

Že militantná islamistická teroristická organizácia Al-Kájda trénuje vo svojich táboroch kdesi v horách Pakistanu deti, aby sa z nich stala nová generácia zabijakov a teroristov, to sa pošuškáva už dlho. Najnovšie sa na jej webovej stránke objavilo video, kde zbrane v rukách držia len 5-ročné deti.

Mnohé z nich ich ledva udržia, výstrel ich odhadzuje dozadu, žmúria v ostrom slnku. Sú to siroty po otcoch martýroch a v tábore blízko pakistansko-afgánskych hraníc sa takto pripravujú na svoj zrejme krátky život. Miesto rodinnej výchovy, vzdelania, hľadania perspektívy do svetlej budúcnosti sa vlastne učia byť novodobými samovražednými atentátnikmi.

Zabíjanie v Pakistane pokračuje

Video je podľa dailymail.co.uk zrejme nakrútený turkménskou islamistickou stranou. V ponímaní vychovávateľov týchto detí zrejme džihád, pre "západniarov" svätá vojna, pre moslimov ale náboženská povinnosť ochrany a obrany islamu, nadobúda monštruózne rozmery.

Násilie pritom v Pakistane stále prevláda. Najnovšie tunajší atentátnici pripravili na predvolebnej akcii Národnej strany Awami bombu, ktorá zabila 16 ľudí a zranila desiatky ďalších, vrátane lídra strany. Voľby, plánované na 11. mája, tu pritom nesú mimoriadny význam. Majú byť totiž súčasťou pokojného odovzdania moci novej vláde od osamostatnenia krajiny v roku 1947. Obavy však vyvoláva neustále nábožensky motivované násilie a návrat kontroverzného exprezidenta Mušarrafa z exilu...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy