Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vražda, lov alebo mokrý pes? Google zrejme zachytil vraždu
Zdielať na

Vražda, lov alebo mokrý pes? Google zrejme zachytil vraždu

ALMERE / Myslíte si, že ste pri prechádzke prírodou sami? Omyl! Veľký brat nás v tejto technologickej dobe stále vidí, aj keď o tom možno netušíme. Ak neveríte, presvedčí vás záber z 3D google mapy.

Je to práca pytliakov?

Fotografia v holandskom meste Almere zachytia podivný výjav. Kým jedni za škvrnou na móle vidia krvavú vraždu, pre iných ide o drevo sfarbené vodou z mokrého psa. "Z toho, čo môžem povedať, z pohľadu na obrázok je, že to nebolo drevo,"  povedal komentátor na margo týchto vyjadrení.

"Tá hnedá škvrna vyzerá ako osoba stojaca nad niečím," hovorí ďalší. Možné je aj to, že kamera zachytila prácu pytliakov. V tom prípade by tmavočervená stopa patrila vylovenej rybe. Ale presnú odpoveď na túto záhadu zatiaľ nikto nepozná.

Pár milujúci sa na kapote auta

Toto však nie je jediný skvost, ktorý 3D mapy zaznamenali. Párik v Austrálii zrejme zbadal, že sa blíži auto od spoločnosti google, a tak sa rozhodli poriadne zaujať. Na kapote auta si obaja stiahli nohavice a ... Išlo však o klam, no na ľudí, ktorí to videli, pár neurobil najlepší dojem.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

HUFFINGTONPOST.POST.UK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy