Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Horor v študentskom byte! Mladík (25) dvojicu (†19, †19) brutálne ubodal
Zdielať na

Horor v študentskom byte! Mladík (25) dvojicu (†19, †19) brutálne ubodal

Za posledných dvadsať rokov sa kriminalisti s prípadom takéhoto brutálneho vraždenia nestretli. V českom Zlíne sa im podarilo zadržať 25-ročného mladíka, ktorý je podozrivý z vraždy mileneckého páru. Dvoch 19-ročných študentov totiž v byte zviazal a pomaly dobodal na smrť...

Brutálne dobodané telá

Kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu a s ohľadom na pozostalých nechcú policajti k prípadu poskytovať viac informácií. Podľa denníka Blesk ale mladík dvoch študentov, dievča a chlapca usmrtil desiatkami rán nožom, ich telá boli pritom zviazané na rukách a nohách.

Telá študentov našla polícia v sobotu v byte domu na Murgašovej ulici v Prahe 4 potom, ako začali dievča hľadať jej rodičia. Podľa informácií z českých médií sa vraždy stali v byte, ktorý obýva niekoľko študentov. Po obhliadke kriminalisti zistili, že na smrti dvojice sa podieľala tretia osoba.

Mladík sa k vraždám priznal

Podozrivého 25-ročného mladíka zadržali policajti v Zlíne. Podľa vedúceho z oddelenia vrážd pražskej polície Josefa Mareša je toto jeden z najbrutálnejších činov za posledných 20 rokov. Mladík sa k vražde priznal a hrozí mu až doživotné väzenie.

V minulosti pritom nebol trestne stíhaný. Na rozsudok čaká v policajnej cele.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy