Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Mŕtvola v Gabčíkove. Z Dunaja vytiahli neznámu Aziatku
Zdielať na

Mŕtvola v Gabčíkove. Z Dunaja vytiahli neznámu Aziatku

Otrasný pohľad sa naskytol dopoludnia pracovníkom vodnej elektrárne v Gabčíkove. Vo vode ležalo bezvládne ľudské telo. Okolnosťami smrti a identitou mŕtvej sa už zaoberá polícia.

Okrem potápajúcej sa lode museli v stredu vodohospodári riešiť aj nepekný nález. V Dunaji na gabčíkovskej hrádzi našli telo ženy, ktorá sa mohla utopiť aj pred pár týždňami.

Našli ju pri čistení

Telo nebohej ženy prekazilo každodennú rutinu čistenia hrádze. Voda ju priplavila až na okraj k miestu, kde sa zachytávajú konáre a nečistoty. Pracovníci po náleze privolali políciu. "Na vodnom diele bolo nájdené telo ženy vo veku 25 až 35 rokov ázijského pôvodu," priblížila trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Išlo asi o samovraždu

Telo nebohej ženy bolo vo vode minimálne niekoľko dní, možno aj týždňov a preplávať mohlo desiatky kilometrov. "Obhliadajúci lekár na mieste vylučil cudzie zavinenie, nariadená bola pitva," priblížila hovorkyňa.
 
Totožnosť ženy zatiaľ nie je známa. Nie je jasné ani to, či ukončila svoj život úmyselne alebo šlo o nešťastnú náhodu. Na sebe mala oblečené tmavé nohavice a tmavé tričko s červenými rukávmi. Na rukách mala zlaté prstene a retiazku. Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy