Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mŕtvola bez hlavy v Šoporni. Kukláči zatkli aj profesionálneho mäsiara
Zdielať na

Mŕtvola bez hlavy v Šoporni. Kukláči zatkli aj profesionálneho mäsiara

V prípade nájdeného tela mŕtveho muža s odrezanou hlavou sa odvíjajú ďalšie neuveriteľné skutočnosti. Telo 37-ročného Daniela, otca 5-ročného dievčatka, ktorý zmizol tesne pred Vianocami, našli pri Žiharci v septiku! Kukláči navyše zatkli troch podozrivých, jedným z nich má byť aj profesionálny mäsiar...

UPOZORNENIE! REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE MALOLETÝCH A MLADISTVÝCH!

Mŕtvola s odrezanou hlavou v septiku

Daniel H. zmizol ešte 22.decembra. Ešte v piatok mal odísť do krčmy v Žihárci pri Šali. Tu ho mali aj naposledy v noci vidieť. Údajne práve tu malo prísť k potýčke medzi Danielom a majiteľom baru. "Že ho bili, kopali ho, skrátka katastrofálne, že bol dobitý," popísala družka mŕtveho situáciu v bare. "Podľa tých informácií, čo máme, došlo skutočne predtým k výmene názorov a potýčke," potvrdil aj hovorca policajného zboru Ladislav Papp.

Zatkli mäsiara s dvoma mladistvými

Po odvysielaní reportáže prišli do domu majiteľa krčmy v Žiharci kukláči. Po pol hodine ho odviedli v putách. Okrem majiteľa pohostinstva zatkla polícia ďalších mladíkov. Mäsiarovho 17-ročného syna, spolu s ktorým bar vlastní, a jeho 18-ročného kamaráta Marcela.

Jeho otec nám prezradil, že s Atilom, 17-ročným chlapcom sa kamarátili od detstva. "Mňa to dosť zaskočilo a prekvapilo. Vôbec sme nezbadali na ňom nič, ani ja ani manželka."

Hlavu mu odrezali zaživa?!

Trojica mala Daniela dobiť a zraneného odviezť na táčkach do domu oproti. Šokujúce je, že tam mu mali podľa našich informácií ešte zaživa odrezať hlavu. Potvrdili to výsledky pitvy. Telo potom naložili do dodávky a odviezli o 25 kilometrov ďalej. V opustenom objekte ho hodili do žumpy.

Zarážajúce je, že údajní vrahovia sa pred rodinou mŕtveho tvárili, akoby sa nič nedialo. Dokonca po jeho zmiznutí tvrdili, že možno len zaspal v ich bare a tam ho zamkli. Danielova rodina je zdrvená. Prekvapilo ich hlavne to, s akou brutalitou bolo s telom zaobchádzané. Krčmár mal pritom už v minulosti opletačky so zákonom. Pred časom mal v Šali postreliť ženu na ulici.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy