Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Šoporni našli telo mŕtveho muža
Zdielať na

V Šoporni našli telo mŕtveho muža

37 / ročný muž, ktorý išiel ešte v piatok do krčmy v Žihárci pri Šali na predvianočný drink sa viac domov nevrátil. Zúfalí príbuzní a policajti po mužovi neustále pátrali. Kriminalisti vo štvrtok našli telo s odrezanou hlavou, ktoré zrejme patrí práve zmiznutému Danielovi.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Potýčka medzi Danielom a majiteľom

Muž bol naposledy v bare, kde údajne došlo k potýčke medzi ním a majiteľom. "Že ho bili, kopali ho skrátka katastrofálne, že bol dobitý," opisuje družka mŕtveho. "Podľa tých informácií, ktoré máme došlo skutočne predtým k výmene názorov a potýčke," informoval hovorca policajného zboru Ladislav Papp.

37-ročný Daniel odbehol do krčmy na pohárik po vianočnom večierku, ktorý mal v práci. Príbuzní vedeli, že išiel ešte tam, keď sa ani ráno domov nevrátil začali ho hľadať.
 
Krčma je od domu, kde muž býval, vzdialená iba zopár metrov. Rodina si preto nevedela vysvetliť ako len tak mohlo otec 5-ročnej dcérky zmiznúť. Rodina a policajti po zmiznutom mužovi pátrali už 6 dní. Aj vo štvrtok prehľadávali okolie, ak by sa náhodou zranený Daniel niekam zatúlal.

Telo našli bez hlavy

Tomu, že by ho našli živého po toľkých dňoch však už neverili. Policajti muža neustále hľadali a  taktiež vypočúvali svedkov. Ich práca napokon priniesla ovocie. Telo  muža našli odhodené v žumpe. Malo odrezanú hlavu údajne bez oblečenia v dedine vzdialnej o 25 kilometrov. Policajtom pomáhali telo vytiahnuť von hasiči. Na dne žumpy sa našla aj hlava.

Ako presne muž zomrel zatiaľ jasné nie je, polícia nepotvrdila ani to, že by mal v jeho zmiznutí prsty majiteľ baru. Naďalej zisťujú aj to, či telo skutočne patrí zmiznutému Danielovi.   

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy