Zatiahnuté
17°
Bratislava
Zina
21.5.2024
VIDEO. Chlapček (1) ledva unikol smrti. Do obchodu vpálilo auto
Zdielať na

VIDEO. Chlapček (1) ledva unikol smrti. Do obchodu vpálilo auto

Zázračné vianočné dieťa! Takto nazvala rodina svojho len 16-mesačného syna, ktorý sa prechádzal po obchode rodičov. Priemyselná kamera zachytila, ako prešiel k predným dverám, keď sa cez sklo do obchodu vrútilo vo veľkej rýchlosti auto. Dieťa vyletelo do vzduchu... No prežilo!

Chlapček vyletel do vzduchu

Zo záberov z kamery naskakuje husia koža. Vidno, ako sa malý chlapček prechádza v prednej časti obchodu so šperkami svojich rodičov v meste Savannah v americkom štáte Georgia. Prejde až ku sklu, keď zboku cez neho preletí auto. To vpálilo rovno do stredu obchodu.

"Posledná vec, ktorú som videl, bol môj malý brat, ako prechádza po prednej časti obchodu a asi o 30 sekúnd neskôr ako do obchodu vrazilo auto," popísal pre program televízie ABC Good Morning America 21-ročný brat chlapčeka Graya. Okamžite mu bežal na pomoc.

Dôchodkyňa dupla na plyn

Podľa vyšetrovateľov vyletelo dieťa do vzduchu do výšky jeden meter, po páde sa však dokázalo vyhnúť troskám obchodu aj úlomkom skla a nezranilo sa. Zranil sa tiež otec, ktorý práve v obchode pracoval. Celá rodina je za život syna nesmierne vďačná a šťastná.

Podľa dailymail.co.uk mala za volantom auta sedieť 84-ročná žena. Rovnako as nezranila. Podľa jej slov si pomýlila pedále a miesto, aby zabrzdila, pridala plyn.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

YouTube.com/Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy